fbpx

Joi, 16 Octombrie 2014 00:00 Scris de 

 Promovarea nu este doar necesară, e obligatorie!

Un site fără promovare e ca un magazin fără cumpărători. Deseori  întâlnim clienți nemulțumiți  pentru că nu au vizitatori pe site “Nu mai vrem site, versiune mobilă, modificări sau nu mai plătim hosting-ul și domeniul pentru că nu am avut nici un beneficiu de la el !”   Dar când îi întrebăm câte persoane au aflat de site-ul tău și care sunt modalitățile de promovare, nu știu ce să raspundă.

Da, bine, ai un site frumos, știm noi, cei care l-am elaborat, tu, pentru că ești proprietarul lui și câțiva prieteni, cărora personal  le-ai dat link sa vadă cât e  de frumos și profesionist. Așa, deci care e scopul principal al site-ului? Corect – să aducă cât mai mulți clienți și să vândă!   

Totuși cum să vinzi mai mult?
Să-l promovezi. Și aici nu merge vorba doar de site, dar de toate instrumentele de identitate ale companiei tale. Mai jos îți prezentăm câteva metode eficiente de promovare.

  1. Prima metodă de promovare este promovarea pe Google. Odată ajuns online, de ce sa nu te promovezi aici?! Află de la noi  2 metode eficiente de promovare a unui website cu ajutorul acestui instrument de promovare.

  2. O altă metodă ar mai fi promovarea  pe site-urile de anunțuri sau site-urile media.  Un banner plasat în locul potrivit și pe site-ul  potrivit poate fi oricând o bună opțiune de a aduce un nou client. Cu cât mai multe vizualizări ai, cu atât cresc șansele de a fi contactat.

  3. Amplasarea logotip-ului  pe site-urile partenere care vin ca o recomandare pentru client. Astfel trasmiți încredere potențialilor clienți și posibilitatea de a accesa direct site-ul tău doar cu un simplu click.

  4. Promovarea prin rețelele de socializare doar dacă afacerea ta se circumscrie acestei  teme.  Unii din vizitatori ar putea căuta referințe și impresii pe rețelele de socializare tot așa cum caută comentarii și testimoniale pe site-ul tău.

Fiecare afacere are modalitățile ei de promovare, în dependență de domeniul de activitate, piața de desfacere și categoria de consumatori.  Care din ele se potrivește cel mai bine, se poate determina doar după o analiză detaliată a fiecărei companii în parte. 

 

Citit 20815 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Decembrie 2015 15:29

Cine suntem?

 

Compania PROwebdesign a fost creată cu scopul de a te ajuta să îți crești afacerea cît mai rapid și eficient promovându-te pe online.

Facebook

Instagram

Contactează-ne

Pentru consultații sau sugestii și reclamații ne poți contacta: 

  

Republica Moldova, mun. Chişinău
  str. București 23a, of.401
  fix: +373 22 008 715
  mobil: +373 78 008 715
  email: prowebdesign.md@gmail.com
  skype: prowebdesign.md