mun. Chișinău , str. București 23a, bir.401   +373 78 008 715

Luni, 30 Iunie 2014 00:00 Scris de 

Un site web fără vizitatori este inutil sau ca: "O mie cărți de vizită depozitate într-un sertar ani de zile la rând fără a ști nimeni de ele".

 

1. Optimizarea SEO în Google

 

seoptimizare

 

Optimizarea SEO (promovarea Organică) este o metodă foarte eficientă de promovare a site-ului tău aducându-l în primele poziții ale motoarelor de căutare. Un avantaj foarte mare al acestui tip de promovare e că site-ul tău odată ajuns în primele rezultate va rămâne pe o perioadă mai îndelungată fără mari costuri de întreținere. Unicul dezavantaj ar fi durata de timp până se ajunge la rezultatele mult așteptate dar se merită caci este o investiție care dă roade în timp,  și ce ai investit în câteva luni se poate întoarce mulți ani la rând.

 

2. Publicitatea plătită de la Google

 

adwords

 

Publicitatea Adwords (promovarea platită per click) este la fel o metodă foarte importantă de promovare a site-ului tău fie el unul nou creat sau unul mai vechi. Un avantaj foarte mare al acestei metode de promovare este că rezultatele vor fi observate chiar din prima zi a începerii campaniei. Un mare dezavantaj este durata acestui tip de promovare el dureaza atat timp cât e planificată campania și cât este plătită, este foarte recomandată pentru o ofertă specială a unui produs sau serviciu care e de o durată limitată de timp.

 

Ce aleg clienții noștri? 

adwdsvsseo

Studiile arată că   80% din cei care caută ceva pe motoarele de căutare dau click pe linkurile organice(optimizare SEO) față de 20% care dau click pe linkurile plătite(publicitate plătită Adwords) deci clienții noștri aleg optimizarea SEO. 

Ai nevoie de un sfat, dă-ne un semn!

Citit 19130 ori Ultima modificare Vineri, 22 Ianuarie 2016 11:42

Cine suntem?

 

Compania PROwebdesign a fost creată cu scopul de a te ajuta să îți crești afacerea cît mai rapid și eficient promovându-te pe online.

Contactează-ne

Pentru consultații sau sugestii și reclamații ne poți contacta: 

  

Republica Moldova, mun. Chişinău
  str. București 23a, of.401
  fix: +373 22 008 715
  mobil: +373 78 008 715
  email: prowebdesign.md@gmail.com
  skype: prowebdesign.md

Arată-ne că ne placi!