fbpx

Joi, 08 Iunie 2017 12:03

Pentru mulți vestea nu este una bună dar oricum trebuie să știți. Începând cu ianuarie 2017  a devenit obligatorie securizarea SSL pentru paginile web. Asta înseamnă costuri suplimentare pentru fiecare site și configurări suplimentare. Dar din ce motiv mai exact:

Chrome unul din cele mai folosite browsere din lume la fel și Firefox au anunțat că va servi clienților doar paginile cu certificat SSL pentru celelalte, nesecurizate, va emite în primă instanță o avertizare apoi le va afișa ca nesigure. 

Mai jos este imaginea cum ar fi asta:

De ce a nevoie pentru ca pagina ta web să se afișeze corect în continuare?

  1. Să cumperi certificat SSL care începe de la 12 euro/an
  2. Să instalezi pe server certificatul
  3. Să setezi pagina ta să lucreze cu certificatul.

Ce face un certificat SSL:  Criptează comunicarea intre pagina ta web și vizitatorul tău astfel încât să nu poată fi furate date de cont, parole etc.

Impactul certificatului SSL în indexarea google.

Dacă de obligativitate vor scăpa unele pagini de dezavantaje la indexare, mai exact de penalizare la indexare nu vor scăpa. Clar vor fi servite cu prioritate paginile securizate.

Așadar ca și plan de viitor e neapărat de luat în calcul achiziția și instalarea corespunzătoare a unui certificat SSL care poate porni de la 12 eur/an și poate ajunge la sute bune spre mie în funcție de necesități.

Pentru cei interesați putem instala astfel de certificate dacă este nevoie iar pentru cei ce vor și pot să le instaleze singuri, cea mai buna ofertă  este de 12 eur/an dacă se plătește pe 3 ani iar dacă se plătește anual e 15 eur/an certificatul.

Iar dacă procuri hosting la noi impreuna cu domenul web .md primești un certificat SSL GRATUIT.

 

Cumpără aici https://prowebdesign.md/preturi

Citit 1153 ori Ultima modificare Joi, 08 Iunie 2017 14:18

Cine suntem?

 

Compania PROwebdesign a fost creată cu scopul de a te ajuta să îți crești afacerea cît mai rapid și eficient promovându-te pe online.

Facebook

Instagram

Contactează-ne

Pentru consultații sau sugestii și reclamații ne poți contacta: 

  

Republica Moldova, mun. Chişinău
  str. București 23a, of.401
  fix: +373 22 008 715
  mobil: +373 78 008 715
  email: prowebdesign.md@gmail.com
  skype: prowebdesign.md