fbpx

10 elemente care îți vor face site-ul mai ușor de utilizat

Luni, 05 Februarie 2018 10:16 Publicat în Programare site-uri Citit 782 ori
 
Cu toții știm că site-ul web este cartea de vizită a companiei pe online, deci el trebuie să fie elaborat profesionist. Vă propunem sa vedeți 10 elemente care îți vor face site-ul mai ușor de utilizat. .

Certificat SSL obligatoriu

Joi, 08 Iunie 2017 12:03 Publicat în Programare site-uri Citit 1154 ori

Pentru mulți vestea nu este una bună dar oricum trebuie să știți. Începând cu ianuarie 2017  a devenit obligatorie securizarea SSL pentru paginile web. Asta înseamnă costuri suplimentare pentru fiecare site și configurări suplimentare. Dar din ce motiv mai exact:

Chrome unul din cele mai folosite browsere din lume la fel și Firefox au anunțat că va servi clienților doar paginile cu certificat SSL pentru celelalte, nesecurizate, va emite în primă instanță o avertizare apoi le va afișa ca nesigure. 


Pașii principali pentru elaborarea unui site web de calitate

Luni, 23 Iunie 2014 00:00 Scris de Publicat în Programare site-uri Citit 11231 ori

Într-o lume în care tehnologia a avansat  foarte rapid  nu există scuze pentru o calitate tehnică slabă a unui site web. O companie care are un site web rău structurat sau care se încarcă greu va fi automat catalogată ca fiind lipsită de cunoștințe, interes sau bani.  Nici o companie nu vrea să fie asociată cu o astfel de imagine pentru că mulți nu le vor mai cumpara produsele sau serviciile.


Cele mai principale motive pentru a-ți actualiza site-ul tău

Marți, 24 Noiembrie 2015 00:00 Scris de Publicat în Programare site-uri Citit 76830 ori

Dacă vrei să ai un site de succes atunci trebuie să-ți rezervi ceva timp săptămânal sau lunar pentru a-ți actualiza conținutul site-ului şi a adăuga o informație nouă pentru a-ți motiva astfel utilizatorii să viziteze din ce în ce mai des site-ul tău. 

Mai jos vom explica de ce este necesară întreținerea permanentă a site-ului web.


Cine suntem?

 

Compania PROwebdesign a fost creată cu scopul de a te ajuta să îți crești afacerea cît mai rapid și eficient promovându-te pe online.

Facebook

Instagram

Contactează-ne

Pentru consultații sau sugestii și reclamații ne poți contacta: 

  

Republica Moldova, mun. Chişinău
  str. București 23a, of.401
  fix: +373 22 008 715
  mobil: +373 78 008 715
  email: prowebdesign.md@gmail.com
  skype: prowebdesign.md